vrijdag 23 februari 2018 /

Boek als spreker of dagvoorzitter

Boek als spreker of dagvoorzitter

Eva de Valk geeft lezingen over Silicon Valley, de maatschappelijke impact van tech en (corporate) innovatie.

 

Eerder sprak zij onder meer voor het Nederlands Consulaat in San Francisco, Nyenrode Business Universiteit, Comenius Leergangen for Executive Leadership, Rockstart Accelerator, Jaarbeurs B2B Digital 2020, het Rathenau Instituut, Interpolis, Login VSI, NRC Live Moonshot, De Nieuwe Poort, de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), het MKB Ondernemers Congres, het John Adams Institute, Wolters Kluwer en Het Concertgebouw.

 

Eva de Valk onderscheidt zich als spreker en dagvoorzitter met haar brede kennis van zaken en haar vermogen goed te luisteren. Met prikkelende stellingen zet zij aan tot reflectie en interactie. Haar lezingen stemt zij, indien gewenst, af op uw bedrijf of sector en zijn voorzien van actuele voorbeelden.

 

Bij interesse, neem contact op of benader sprekersbureaus Athenas of Speakers Academy.

 

Referenties:

 

Eva heeft een heel inspirerende lezing gegeven aan alle medewerkers van Het Concertgebouw. Ze is begonnen met een mooi overzicht van tech trends en is daarna steeds verder ingezoomd op de technologieën die voor Het Concertgebouw relevant zijn. Aan de hand van een aantal stellingen zette Eva ons aan het denken over de vraag welke consequenties nieuwe technologieën hebben voor Het Concertgebouw. Prikkelende inhoud en op een professionele en enthousiaste manier gebracht. Een bijzondere middag met zeer hoge waardering van iedereen die aanwezig was.

 

Rutger Brouwer, manager Vrienden van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest

-----------

 

Eva is een gepassioneerde journalist die haar vak verstaat en verschillende keren een rol als interviewer of co-referaat heeft gehad bij NRC Live-conferenties. Ze weet belachelijk veel over technologie en de impact daarvan op de samenleving. En belangrijker: ze kan daar heel helder en beeldend over vertellen. Bovendien vraagt zij op een prettige manier door als een expert dreigt te verzanden in taaie tech-stof. Zij is in staat altijd het grote plaatje te zien waardoor zij moeiteloos verhalen of ervaringen aan elkaar kan knopen en bezoekers zich onderdeel voelen van het grote verhaal. Ze is scherp en kritisch als interviewer maar heeft tegelijkertijd het vermogen om mensen op het gemak te stellen waardoor de geïnterviewden kunnen stralen. Haar voorbereiding is subliem. Ze is een geweldige sparringpartner die erg constructief kan meedenken over de inhoudelijke samenstelling van een event. Zeer aan te bevelen om haar al in vroeg stadium te betrekken. Wat ik verder enorm waardeer is dat zij gedegen voorgesprekken met sprekers heeft, zodat debatten daadwerkelijk levendig worden en tegenstellingen naar voren komen.

 

Arine van Heeswijk, oprichter en programmadirecteur NRC Live

-------

 

Eva de Valk heeft een gemêleerd gezelschap van de Koninklijke Luchtmacht meegenomen in haar ervaringen met Silicon Valley. Als INNOVATIECENTRUM AIR organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor defensiepersoneel om hen bekend te maken met en inspireren over onderwerpen die volgens ons relevant zijn in het denken over en werken aan innovatie. Eva is hierin zeker geslaagd bij ons gezien de reacties tijdens en na afloop van de bijeenkomst. In deze tijd van innovaties blijft een onderwerp als Silicon Valley aantrekkelijk en is het interessant uit eerste hand ervaringen te horen.

 

Maurits Kraak, Innovatiemanager Koninklijke Luchtmacht